Buurtkamer de Schakel zoekt enthousiaste vrijwilligers

Buurtkamer de Schakel in Nieuwleusen zoekt enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om samen met deelnemers en voor deelnemers,  activiteiten te begeleiden en te organiseren. Wij hebben verschillende vacatures om invulling te geven aan de Buurtkamer in Nieuwleusen. Voor meer info kun je bellen met Clara  of Pieter  Telefoon: 06-83665296 of via de mail: buurtkamernieuwleusen@gmail.com


Kook- en eetgroep ondersteuner

Voor de kook- en eetgroep van Buurtkamer de  Schakel in Nieuwleusen, zijn wij op zoek naar twee à drie enthousiaste vrijwilligers/sters die samen met onze deelnemers zorgen voor een gezellige invulling van een (nieuwe) maandelijkse kook- en eetgroep. Het is niet alleen de bedoeling dat de vrijwilligers zelf voor de deelnemers gaan koken, maar dat zij samen met de deelnemers zorgen voor een gezellige avond waarbij de vrijwilliger de deelnemers stimuleert om vooral samen aan de slag te gaan. De kook- en eetgroep ondersteuners geven zelf invulling aan de kook- en eetavonden en verzorgen zelf het menu en de inkoop.
Elke maand op een donderdagavond van 16:00- 19:30 uur
Locatie: Buurtkamer Schakel  in Nieuwleusen, Koningin Julianalaan 10, 77 11 KK Nieuwleusen.


Dagbesteding Buurtkamer ‘de Schakel’ zoekt  creatieve duizendpoot met hart voor de medemens

Bij dagbesteding in Buurtkamer de Schakel zijn we op zoek naar inspirerende actieve en creatieve vrijwilligers . Bent u kaartenmaker, houtbewerker, mozaïekkunstenaar, computertalent of een enthousiaste gastvrouw of gastheer?  Dan kunt u, als vrijwilliger bij Buurtkamer De Schakel, uw passie delen en de bezoekers hierin meenemen. Wij bieden van maandag t/m vrijdag dagbesteding aan o.a. mensen  met niet aangeboren hersenletsel in het centrum van Nieuwleusen.  Enthousiaste vrijwilligers vinden bij ons een inspirerende ontmoetingsplek om met handen en hart samen bezig te zijn! U kunt zich aanmelden door contact op te nemen met Clara Bandringa  of Pieter Postma Telefoon: 06-83665296 Voor meer informatie www.debuurtkamer.nl .